€ 9,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De onderbak van de Windowsill Propagator is waterdicht en makkelijk schoon te maken. Het glashelder transparante deksel zorgt voor de best mogelijke lichtinval.

Het speciale ontwerp van de deksel en de bak maken het mogelijk de kweekbak naar keuze ofwel volledig af te sluiten, ofwel gedeeltelijk open te laten voor een goede doorluchting. Dit geeft extra controle over luchtvochtigheid en temperatuur.

Voordelen:
- De buitenmaten van 54x16x13 cm. zorgen ervoor dat deze kweekbak op nagenoeg iedere vensterbak past en in ieder huis een plekje vindt.
- Een ingenieus ontwerp van deksel en bak maken het mogelijk om bak en deksel ofwel volledig af te sluiten, ofwel ontluchtingssleuven te creëren
- De waterdichte binnenbak maakt het mogelijk op allerlei soorten manieren te zaaien of te stekken. Ook schoonmaken is daardoor zeer eenvoudig.
- De deksel is uitgevoerd in een glashelder PET-materiaal, wat een zo hoog mogelijke transparantie koppelt aan een goede breukvastheid en sterkte.
- De deksel is licht gebombeerd waardoor condensdruppels van de deksel niet rechtstreeks op zaaigoed en/of stekken vallen.
- Doordat de rand van de deksel doorloopt tot in de kweekbak, glijden de condensdruppels vervolgens van de deksel terug in de binnenbak van de kweekbak. Dit zorgt dat het vocht zoveel mogelijk in de kweekbak blijft en dat het zaai- en stekgoed minder snel uitdroogt.
- Doordat het condensvocht van de deksel terug de kweekbak in loopt blijft de omgeving en ondergrond van de Windowsill Propagator netjes droog.
Eigenschappen:
- Afmetingen 54x16x13 cm.
- Waterdichte onderbak
- Helder transparante deksel
- Deksel met keuzemogelijkheid voor volledig afsluiten of ontluchting
- 5 individuele 6-cellige stektrays
- Handleiding met uitgebreide adviezen voor zaaien en stekken

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 9,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Jan - 19-03-2020 15:17

De bakken zijn op zich prima maar het "ingenieuze" deksel met twee standen werkt niet echt. Het is niet mogelijk om de bak af te sluiten ondanks de uitsparingen. In alle gevallen blijft er een opening onstaan tussen de bak en het deksel.