€ 125,00 € 99,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Met deze starterkoffer bieden wij u de unieke mogelijkheid om op een voordelige manier kennis te maken met de uitzonderlijke vloeibare meststoffen van Prolivic.

De starterkoffer van Prolivic bevat 7 belangrijke vloeibare meststoffen in flessen van 250 of 125 ml inhoud, speciaal afgestemd op alle verschillende fase van ontwikkeling van uw gewas.
In elke fase heeft de plant zijn specifieke behoefte aan mineralen en sporenelementen. Prolivic heeft een lijn van meststoffen ontwikkeld die per onderdeel specifiek is afgestemd op die verschillende ontwikkelingsfases van de plant.
In deze koffer is deze lijn van meststoffen als kennismakingsset gebundeld.

De inhoud van de starterkoffer bestaat uit:

1 x 250 ml Vitamin - de ultieme vloeibare meststof voor uw mineralenmanagement. Het is een evenwichtige mix van sporenelementen en microvoedingsstoffen.
1 x 250 ml Calmaxim - een bron van Calcium, Magnesium en fulvinezuur en zorgt door verbeterde opname van voedingsstoffen voor kwaliteitsverbetering van uw gewas.
1 x 250 ml Kalcine - ontwikkeld als blad- en bodemmeststof voor de periode van vrucht- en zaadvorming en zorgt voor maximalisering van vrucht- en zaadvorming.
1 x 250 ml Purphos - een zeer krachtige, fosfaat-gebaseerde vloeibare kunstmest met een hoge opslagcapaciteit van suikers die de gezondheid van uw planten bevordert.
1 x 125 ml Borisil - verbetert de bloei en opbrengst van uw planten. Het versterkt de cellen, de fotosynthese en werkt als een algemeen versterkend middel.
1 x 125 ml Kelpine - een natuurlijke stimulator met een sterke, positieve werking op knopvorming en bloei van uw gewas. Verbetert ook fotosynthese en wortelvorming.
1 x 125 ml Calcicel - een vloeibare calciumvoeding met verbeterde opnamecapaciteit en biostimulatie, gechelateerd met aminozuren.
1 maatbeker

Foto('s):

Opties:

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 125,00
€ 99,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.