€ 99,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Kweekbak prop 64/50T inclusief thermotimer


Verwarmde kweekbak met thermostaat om snel en gezond uw plantgoed op te kweken De temperatuur is handmatig in te stellen op een vaste waarde. Uw stekken en (moeilijk ontkiembare) zaden zullen zich sneller ontwikkelen.

Door de goede isolatie en het zware verwarmingssysteem is de Propogator 64/50 Dimmer bij uitstek geschikt voor het snel en gezond opkweken van moeilijk ontkiembare zaden en stekken, zowel bij lage als hoge omgevingstemperaturen.
De glashelder transparante deksel zorgt voor de best mogelijke lichtinval en de ontluchtingsschuiven geven extra controle over luchtvochtigheid en temperatuur. Het sterke verwarmingssysteem maakt bodemtemperaturen mogelijk tot omgevingstemperatuur +30 graden Celsius.
Mede door de isolerende buitenbak is er bij kweken in een koude kas bij 0 graden Celsius nog een bodemtemperatuur mogelijk tot 25-30 graden Celsius. Temperatuurregeling vindt plaats door een dimmer, of een digitale klokthermostaat (Thermo-Timer).

Voordelen:
- De sterke en goed isolerende buitenbak en bodem zorgen voor een effectieve straling van het verwarmingssysteem, zodat de warmte enkel naar de binnenzijde van de kweekbak wordt geleid.
- De combinatie van het zware verwarmingssysteem en de goed isolerende buitenbak maakt hoge bodemtemperaturen mogelijk, zelfs bij lage omgevingstemperaturen en op een koude ondergrond (bijvoorbeeld een koude kas).
- Door de werking met een bijgeleverde plug-in Dimmer is de temperatuur instelbaar en controleerbaar.
- Een goed sluitende deksel maakt zelfs kweken onder "gespannen lucht❠mogelijk.
- De waterdichte binnenbak van het materiaal polypropyleen is goed chemisch resistent en maakt het mogelijk op allerlei soorten manieren te zaaien of te stekken. Ook schoonmaken is daardoor zeer eenvoudig.
- De helder transparante deksel is licht gebombeerd en beschikt over een doorlopende rand tot in de kweekbak, waardoor dauwdruppels van de deksel niet rechtstreeks op zaaigoed en/of stekken vallen, maar via de wanden terug de binnenbak van de kweekbak inglijden.
- De hoogwaardige componenten maken dit systeem tot een zeer degelijke systeem en de eenvoudige assemblage geeft mogelijkheden om het systeem eventueel eenvoudig zelf aan te passen of te herstellen.
Eigenschappen:
- Afmetingen 60x40x25 cm.
- 50 watt verwarmingssysteem
- Sterke, isolerende buitenbak
- Waterdichte binnenbak
- Helder transparante deksel
- Afsluitbare ontluchtingsgaten
- Elektronisch veilig
- Voorzien van stekkertype F voor geaarde stopcontacten

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 99,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 99,00

2 of meer

€ 89,95

5 of meer

€ 75,00

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Hans - 13-11-2023 13:56

Goede stevige Kweekbak de thermotimer werkt goed.
alleen de stekker van de Kweekbak gaat heel zwaar in de thermotimer stekker er was een sterke man voornodig gaat er ook niet meer uit.verder tevreden.

marcel. - 10-02-2021 16:11

Voortreffelijke propagator met uitstekende temperatuur regeling.
Snelle en verzorgde levering.