€ 79,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De grondverwarmingskabels zijn de perfecte oplossing voor het bevorderen van ontkieming van zaden, wortel schieten van stekken of het aanmoedigen van snelle en vroege groei in broeikassen, borders of zandbeddings.
Het gebruik van grondverwarmingskabels is dan ook de ideale manier om uw resultaat te verbeteren en de tijd voor ontkieming en wortelgroei terug te dringen.

Mede door de siliconen buitenwand zijn de grondverwarmingskabels uitzonderlijk sterk en duurzaam, zeer goed UV-bestendig en flexibel bij iedere temperatuur.
Door deze flexibiliteit kunnen de grondverwarmingskabels altijd direct en zonder voorverwarming in het gewenste patroon gelegd worden.

Omdat de grondverwarmingskabels zo duurzaam en volledig waterdicht zijn, is het mogelijk ze in te zetten voor verschillende toepassingen.
Ze kunnen worden gebruikt voor het opwarmen van de grond in een kas, zand bedding of kweekbak, maar ook voor het opwarmen van een aquarium of terrarium, of de lucht in een kas of kweekbak.
Leg of plaats de kabels daar waar u ze nodig heeft en steek de stekker in een wandcontactdoos of een temperatuurregelaar, zoals b.v. een dimmer, staafthermostaat of digitale thermostaat, voor de juiste hoeveelheid warmte op de juiste plaats.

Voordelen:
- De siliconen buitenwand is sterk, duurzaam en uitstekend UV-bestendig
- Geen voorverwarming nodig omdat de grondverwarmingskabels soepel zijn bij iedere temperatuur
- Kant-en-klaar voor gebruik door de aangegoten stekker
- Maximale veiligheid door de dubbele isolatie van de kabels en de geaarde stekker
- Volledig waterdicht (IP-68) voor het gebruik in verschillende toepassingen in lucht, grond en water
- Geschikt voor het gebruik met verschillende soorten temperatuurregelaars zoals dimmers, staafthermostaten, digitale klokthermostaten of andersoortige regelaars
Eigenschappen:
- 230 volt
- 1,5 m. elektriciteitskabel
- Aangegoten, geaarde stekker
- Maximale veiligheid met dubbel geïsoleerde siliconen kabels
- Gevulkaniseerde verbinding, 100% waterdicht
- Elektronisch veilig (IP-68)

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 79,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.