€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Breed inzetbare klokthermostaat door een nauwkeurige temperatuurmeting en vele instellings- en meetmogelijkheden. De Thermo-Timer is uitermate geschikt voor de verwarmde kweekbakken.

Met de Thermo-Timer kunnen elektrische apparaten zoals heteluchtkachels, ventilatoren, verwarmingskabels, waarschuwingslampen, pompen, enz. afhankelijk van temperatuur, tijd of een combinatie van tijd/temperatuur geschakeld worden.
Of u nu het koffiezetapparaat op tijd wilt inschakelen, uw ruimte tot een bepaalde temperatuur wilt verwarmen of uw grond in de winter met een minimum aan energieverbruik wilt opwarmen, de Thermo-Timer biedt vele oplossingen voor in uw huis, hobby of beroep.
De digitale sturing via het display volgt eenvoudige en zichtbare stappen via de 5 toetsen aan de voorzijde.

Een separate temperatuursensor met 1,0 m. kabel, maakt het mogelijk om op iedere gewenste plaats of niveau te meten. De nauwkeurigheid van meten zorgen voor een snelle en accurate afregeling van het aan te sturen apparaat.
Ruime instellingsmogelijkheden maken tot max. 3 verschillende tijd/temperatuur intervallen mogelijk, waardoor b.v. dag- en nachttemperaturen zonder uw verdere tussenkomst kunnen worden afgeregeld.
Door middel van een schakellicht aan de voorzijde, kunt u snel beoordelen of het aan te sturen apparaat ingeschakeld is.

Voordelen:
- Grote nauwkeurigheid door digitale instelling en afregeling
- Ruime instellingsmogelijkheden (naast tijd en temperatuur, instelbaar tot max. 3 verschillende tijd/temp.-intervallen)
- Separate temperatuursensor met 1,0 m. kabel maakt temperatuurmetingen op iedere gewenste plaats mogelijk
- Max. tot 3500W (16A bij 230V) inzetbaar
- Geschikt voor het gebruik met verschillende soorten elektrische apparaten
- Zichtbare inschakeling door schakellicht aan de voorzijde
Eigenschappen:
- Digitale klokthermostaat
- Instelbaar op tijd, temperatuur en een combinatie van tijd/temp.
- Dag- en nachtschakeling mogelijk (max. 3 intervallen)
- 230 volt
- Separate temp. sensor met 1,0 m. kabel
- Temp. bereik 0° - 40° C.
- Max. 3500W (16A bij 230V)
- Inclusief 1,5V AAA-batterij
- CE

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.