€ 105,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Kweekbak prop 64/50 incl. thermotimer en thermometer

Verwarmde kweekbak met thermostaat en thermometer, groot en professioneel model met een binnenmaat van 55,5x35,5 cm. De Propagator 64 is daarmee de juiste kweekbak voor de tuinhobbyist die het groot wil aanpakken.

De sterke onderbak van polypropyleen (PP) is waterdicht en makkelijk schoon te maken. Een glashelder transparante deksel zorgt voor de best mogelijke lichtinval en de 2 grote ontluchtings-schuiven geven extra controle over luchtvochtigheid en temperatuur.

Voordelen:
- De binnenmaten van 55,5x35,5 cm. zorgen ervoor dat u over voldoende ruimte beschikt voor grote kweekaspiraties en maken deze kweekbak geschikt voor alle maten stektrays.
- De waterdichte binnenbak is goed chemisch resistent en maakt het mogelijk op allerlei soorten manieren te zaaien of te stekken.
- De deksel is uitgevoerd in een glasheldere high impact polystyreen (HIPS), die een zo hoog mogelijke transparantie koppelt aan behoudt van zijn slagvastheid en sterkte.
- De helder transparante deksel is licht gebombeerd en beschikt over een doorlopende rand tot in de kweekbak, waardoor dauwdruppels van de deksel niet rechtstreeks op zaaigoed en/of stekken vallen, maar via de wanden terug de binnenbak van de kweekbak inglijden.
- Een goed sluitende deksel maakt zelfs kweken onder "gespannen lucht❠eventueel mogelijk.
- Door de inzet van grotere wanddiktes voor deksel en onderbak, is deze kweekbak sterker en stabieler dan alle andere gangbare kweekbakken.
Eigenschappen:
- Afmetingen 60x40x25 cm.
- 50 watt verwarmingssysteem
- Sterke, isolerende buitenbak
- Waterdichte binnenbak
- Helder transparante deksel
- Afsluitbare ontluchtingsgaten
- Elektronisch veilig
- Voorzien van stekkertype F voor geaarde stopcontacten

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 105,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 105,00

2 of meer

€ 99,00

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Michel - 08-02-2023 15:42

Snelle levering en doet wat ie moet doen.
De eerste paprika zaadjes staan er warm bij.

theo - 31-08-2021 20:21

Snelle verzending, goed verpakt, functioneert prima.

Ben - 16-05-2019 09:12

Het werd snel geleverd, hij was goed verpakt. Het apparaat zelf werkt goed, de thermometer klopt behoorlijk wanneer ik de temperatuur met een digitale thermometer na meet. Het enige minpunt is de beschrijving van de installatie wat betreft de tijd rooster en de temperatuur. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik dom ben, maar de handleiding is naar mijn mening onduidelijk.

C. van Woerden - 02-04-2019 10:33

Jammer dat er bij aankomst een barst in de transparante deksel zat, hoewel zowel doos als verpakking onbeschadigd waren. Voor het buitenland ook handig om te weten dat de thermostaat-steker een Nederlandse randaarde heeft, dus niet universeel is.