€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De onderbak van het materiaal PP is waterdicht en makkelijk schoon te maken. Een glashelder transparante deksel zorgt voor de best mogelijke lichtinval en de 2 grote ontluchtings-schuiven geven extra controle over luchtvochtigheid en temperatuur.

Voordelen:
- De buitenmaten 38x24x18 cm. brengen het opkweken van zaaigoed en stekken binnen ieders handbereik, omdat deze kweekbak gemakkelijk en zonder teveel ruimte overal geplaatst kan worden, zowel binnen huis als buiten huis.
- De waterdichte binnenbak van het materiaal polypropyleen (PP) is goed chemisch resistent en maakt het mogelijk op allerlei soorten manieren te zaaien of te stekken. Ook schoonmaken is daardoor zeer eenvoudig.
- Het materiaal polypropyleen (PP) van de onderbak maakt het tevens mogelijk deze kweekbak te gebruiken in combinatie met verwarmingsmatten of grondverwarmingskabels, zodat de kweekbak ten alle tijden kan worden uitgebreid tot een verwarmd kweeksysteem.
- De deksel is uitgevoerd in een glasheldere polystyreen, die een zo hoog mogelijke transparantie koppelt aan behoudt van zijn stijfheid en sterkte.
- De helder transparante deksel is licht gebombeerd en beschikt over een doorlopende rand tot in de kweekbak, waardoor dauwdruppels van de deksel niet rechtstreeks op zaaigoed en/of stekken vallen, maar via de wanden terug de binnenbak van de kweekbak inglijden.
Eigenschappen:
- Afmetingen 38x24x18 cm.
- Waterdichte onderbak
- Helder transparante deksel
- Afsluitbare ontluchtingsgaten
- Handleiding met uitgebreide adviezen voor zaaien en stekken

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 9,95

2 of meer

€ 8,95

5 of meer

€ 7,50

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Han Ter Bane - 12-02-2019 08:38

Snel geleverd, prima product. Thx!