€ 85,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De verwarmingskabel heeft een duurzame siliconen buitenmantel en is dubbel geïsoleerd voor optimale veiligheid. Het siliconen netsnoer heeft bovendien een aangegoten, geaarde stekker.
Door de gevulkaniseerde verbinding tussen netsnoer en verwarmingskabel is de gehele verwarmingskabel voor 100% waterdicht (IP68).

De verwarmingskabel is uitzonderlijk sterk, duurzaam en zeer flexibel zodat hij makkelijk in het gewenste patroon kan worden gelegd. Voor een optimale warmteafgifte de kabel bij het leggen niet laten kruisen.

In West Europa en bij een normale winter is de verwarmingskabel bij uitstek geschikt om vijvers van ong. 10-15 m3 op een watertemperatuur van 6-10º C te houden. Daartoe de kabel zo goed mogelijk verdeeld op de bodem van de vijver leggen en de vijver dan afdekken.

Bij grotere vijvers, vanaf 20 m3, kan de verwarmingskabel het water in een deel van de vijver op 6-10º C houden, waardoor dat deel bewoonbaar blijft voor vissen. Bij deze toepassing de kabel, goed verdeeld, in een bepaald deel van de vijver leggen of 2 kabels gebruiken.

Om filters en filterleidingen tegen vorst te beschermen de kabel eenvoudig op de gewenste plaats in de vijver of het filter leggen. Bij aan- en afvoerleidingen de kabel in de buis leggen of om de buis wikkelen.
Door het vijverfilter in de winter te verwarmen blijft de functie gehandhaafd en kunnen de filterbacteriën hun biologische werk blijven doen. Bij een geschikte temperatuur wordt dan het voor vissen giftige nitriet omgezet in het onschuldige nitraat.
Technische gegevens:
- Lengte 24 meter
- Vermogen 480 Watt
- Voltage 230 Volt

Standaard levertijd

1 werkdagen

€ 85,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.